Weekbladen bezorgen

Huis-aan-huis weekbladen bezorgen

Dit is één van de specialiteiten van Reclameverspreiding Haaglanden in de regio Den Haag en omstreken. En dan praten we hier over het bezorgen van weekbladen. Wij bereiken veel mensen en kunnen dit ook specifiek laten bezorgen. 

Wij bereiken wekelijks met 950 trouwe bezorgers ruim 300.000 brievenbussen in geheel Zuid-Holland. Als verspreider zijn wij gespecialiseerd in brede huis-aan-huis verspreiding, maar ook lokale verspreiding.

Afbeelding van reclameverspreiding Haaglanden voor reclamefolders verspreiden

U heeft bij ons keuze uit verschillende mogelijkheden op het gebied van verspreiding. Verspreiding is iets wat op vele manieren kan worden gedaan. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan graag met u in gesprek om te voldoen aan uw behoeften! Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wij verzorgen en bezorgen met name weekbladen in geheel Zuid-Holland, maar ook daar buiten indien dat is gewenst. Zoekt u een huis-aan-huis verspreider in een bepaalde plaats, regio of gemeente? Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Afbeelding van reclameverspreiding Haaglanden voor Reguliere verspreiding

Reguliere verspreiding

Huis aan huis bezorging van uw drukwerk te samen met andere folders. Dit is de meest voorkomende vorm van verspreiding. Klanten kiezen hiervoor vanwege het prijsvoordeel.

Afbeelding van reclameverspreiding Haaglanden voor Midweek Verspreiding

Midweekverspreiding

Huis aan Huis bezorging van uw drukwerk als bijlage in een weekblad. Bij deze vorm van verspreiding heeft u zeer hoge attentiewaarde vanwege de toegevoegde waarde van een Weekblad.

Weekblad laten bezorgen door onze 950 bezorgers

Reclameverspreiding Haaglanden kan met haar 950 bezorgers perfect de weekbladen bezorging voor u verzorgen. Weekbladen bezorgen gebeurt natuurlijk stipt op tijd met de hoogste nauwkeurigheid en eventueel gebundeld met uw reclamefolder.

Hierdoor ontstaat er een hogere attentiewaarde dan bij een reguliere verspreiding.

U heeft bij ons keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Reguliere verspreiding
    Huisaanhuis bezorging samen met andere folders.
  • Midweek verspreiding
    Drukwerk als bijlage van een weekblad.
  •  Separate verspreiding
    Geheel exclusief dus alleen uw drukwerk valt op de mat.

Wat voor wensen u ook heeft op het gebied van weekkranten en ander drukwerk, Reclameverspreiding Haaglanden biedt u een passende en op maat gemaakte oplossing. Wij stellen graag voor u een verspreidingsplan op. Vraag meer informatie aan of bel ons voor meer informatie. 

Afbeelding van reclameverspreiding Haaglanden over werkoverleg omtrent reclamefolders verspreiden

Kunnen wij ook iets voor u betekenen?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Wil je bezorger worden?

Wij zijn op zoek naar jou! 

Weekkranten verspreider die inspeelt op specifieke klantwensen

Als gerenommeerde huis-aan-huis verspreider in Den Haag krijgen we vaak te maken met specifieke klantwensen. De wereld van adverteren en offline communicatie verandert snel en daarom vinden wij het belangrijk dat uw persoonlijke wensen worden gehoord. Wij staan open voor al uw specifieke vragen en gaan graag met u om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Al vele jaren is Reclamevespreiding Haaglanden de huis-aan-huis verspreider in Den Haag en omgeving. Voor huis-aan-huis reclame zoals weekbladen bezorgen, weekkranten bezorgen, reclamefolders bezorgen, bent u bij ons op het goede adres. Of het nu een weekkrant met kleine of grote oplage betreft, wij verzorgen voor u de bezorging van de weekkranten. Uiteraard geniet u hier van gunstige tarieven en een betrouwbare bezorging.

Voor meer informatie over de mogelijkheden rondom de weekkranten – inclusief voordelig drukwerk – en weekbladen bezorgen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.