E: info@reclamehaaglanden.nl

T: 070-3913913

Verspreidingsmogelijkheden

Wij bieden verschillende verspreidingsmogelijkheden. Hier ziet u een overzicht van de mogelijkheden met bijbehorende voordelen.

Reguliere verspreiding

Huis aan huis bezorging van uw drukwerk te samen met andere folders. Dit is de meest voorkomende vorm van verspreiding. Klanten kiezen hiervoor vanwege het prijsvoordeel.

Midweekverspreiding

Huis aan Huis bezorging van uw drukwerk als bijlage in een weekblad. Bij deze vorm van verspreiding heeft u zeer hoge attentiewaarde vanwege de toegevoegde waarde van een Weekblad.

Separate verspreiding

Huis aan huis bezorging van uw drukwerk in een exclusieve vorm. Bij deze vorm van verspreiding heeft u de meest haalbare attentiewaarde die mogelijk is op het gebied van huis aan huis bezorging.Uw drukwerk valt als enige product op de deurmat bij uw doelgroep.

Reclameverspreiding Haaglanden biedt haar klanten een selectiemodel op verschillende niveaus aan. Dit geldt voor alle genoemde verspreidingsvormen. Een selectie is bijvoorbeeld mogelijk op postcodegebied of op welstandsklasse.

Wilt u graag verspreiden onder bewoners van een koopwoning of juist een huurwoning? Of richt u zich op wijken met jonge gezinnen of senioren?

Samen met u stellen we het verspreidingsplan op.

Offerte aanvragen Contact