E: info@reclamehaaglanden.nl

T: 070-3913913

Reclamefolders verspreiding

Reclamefolders verspreiding waar u ook echt uw doelgroep bereikt

Reclameverspreiding Haaglanden is uw specialist voor reclamefolders verspreiding. Wij hanteren een selectiemodel op verschillende niveaus, waarbij u kunt kiezen wat voor u het meest gunstige is.

U kunt ons inschakelen als huis-aan-huis verspreider op postcodegebied, welstandsklasse, bezitters van een koopwoning, huurwoning en meer.

reclamefolder verspreiding

Reclameverspreiding Haaglanden kan zeer specifiek te werk gaan met haar reclamefolders verspreiding en wij passen ons hier in aan op uw wensen, om zo een effectief verspreidingsplan voor u op te stellen.

U weet precies waar uw reclame terechtkomt.

Precies bij uw doelgroep, zodat er een optimale dekking van de verspreiding wordt gegarandeerd.

Mogen wij voor u een doeltreffend, effectief en efficiënt verspreidingsplan opstellen?

Neem contact op of laat een terugbel/mail verzoek achter.

Contact Verspreidingsplan

Welk pakket past het beste bij u? Wij helpen u hier graag bij

Door onze expertise en jarenlange ervaring weten wij precies hoe we onze klanten tegemoet moeten komen en daarom hebben wij het eerder genoemde selectiemodel. Hierbinnen heeft u tevens keuze in de manier van verspreiden, zodat de reclamefolders verspreiding altijd op de meest efficiënte wijze wordt uitgevoerd.

Onze opties voor reclamefolders verspreiden zijn de volgende drie, welke wij tevens af kunnen stemmen op een specifieke doelgroep. Dit kan lokaal en in de gehele provincie. Eventueel kunnen wij ook landelijk bezorgen.

Dit gaat in samenwerking met Axender

  • Reguliere verspreiding – Huis-aan-huis bezorging van uw drukwerk tezamen met andere folders. Dit is de meest voorkomende vorm van verspreiding. Klanten kiezen hiervoor vanwege het prijsvoordeel.
  • Midweek verspreiding – Huis-aan-huis bezorging van uw drukwerk als bijlage in een weekblad. Bij deze vorm van verspreiding heeft u zeer hoge attentiewaarde vanwege de toegevoegde waarde van een weekblad.
  • Separaat verspreiding – Huis-aan-huis bezorging van uw drukwerk in een exclusieve vorm. Bij deze vorm van verspreiding heeft u de meest haalbare attentiewaarde die mogelijk is op het gebied van huis-aan-huis bezorging. Uw drukwerk valt als enige product op de deurmat bij uw doelgroep.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van reclamefolders verspreiden kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

 Het kwaliteits streven van Reclameverspreiding Haaglanden

Reclame verspreiden is het vakgebied van Reclameverspreiding Haaglanden en wij zullen ten allen tijde zorgen dat uw product op de juiste deurmat terechtkomt. Wij bieden daarbinnen veel opties om aan de verschillende wensen van onze klanten te voldoen en daarmee bereiken wij al ruim 10 jaar succesvol 300.000 brievenbussen.

Elke folderbezorger van Reclameverspreiding Haaglanden is betrokken, trouw en gemotiveerd om uw product bij uw doelgroep te bezorgen. Dit kan huis-aan-huis en heel specifiek. Vraag onze brochure aan voor meer informatie over ons werk betreffende reclamefolders verspreiding.

 

Ontdek waar wij u nog meer mee kunnen helpen

Wij kunnen u tevens bijstaan bij het folder ontwerpen en bieden u de mogelijkheid tot voordelig drukwerk en pakketservice zodat Reclameverspreiding Haaglanden voor u alles uit handen neemt. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Contact opnemen