E: info@reclamehaaglanden.nl

T: 070-3913913

Reclamefolders verspreiden

U heeft uw folder al klaar en wilt deze graag laten verspreiden in een door u gekozen regio, Reclameverspreidingen Haaglanden is dan uw partner. Wij zijn al jarenlang de expert voor reclamefolders verspreiden.

reclamefolders verspreiden

Dit gebeurt enkel en alleen door ons geselecteerde bezorgers die uiterst zorgvuldig te werk gaan. Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare partner!

Ook als u uw reclamefolders voor Den Haag en omgeving nog moet laten drukken  bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen uw drukwerk op een kwalitatieve en goedkope manier laten drukken.

U stuurt uw ontwerp op en wij drukken het door u doorgegeven aantal af. Daarnaast kunt u uw reclamefolders laten verspreiden in een door u aangegeven wijk of postcodegebied.

Wij bieden zelfs verspreiding aan voor een bepaalde doelgroep. Wilt u bijvoorbeeld mannen en vrouwen bereiken tussen de 30-50 jaar of alleen vrouwen van rond de 20?

Wij helpen u graag bij gericht reclamefolders verspreiden. Vraag geheel vrijblijvend een offert aan!

Offerte aanvragen

Verschillende verspreidingsmogelijkheden

Bij Haaglanden Reclameverspreiding kunt u kiezen uit verschillende verspreidingsmogelijkheden:

  • Reguliere verspreiding
  • Midweek verspreiding
  • Separate verspreiding

Maar wat houden deze verschillende verspreidingsmogelijkheden in? Ten eerste wat is een reguliere verspreiding? Een reguliere verspreiding is een huis aan huis bezorging van uw drukwerk. Het voordeel van de reguliere verspreiding is dat de folders samen met andere folders worden verspreid. Hierdoor is er een prijsvoordeel.

Ten tweede wat is een midweek verspreiding? Een midweekse verspreiding is een huis aan huis bezorging van uw drukwerk als bijlage in een weekblad. Uw reclamefolders hebben bij de midweekse verspreiding een zeer hoge attentiewaarde vanwege de toegevoegde waarde van een weekblad.

En als laatste een separate verspreiding. Bij deze vorm heeft u de meeste attentiewaarde. Via Haaglanden Reclameverspreiding kunt u namelijk selecteren op verschillende niveaus. Zo kunt u uw doelgroep aanspreken doormiddel van postcodegebied of op welstandsklasse.

Wij stellen samen met u een verspreidingsplan op die perfect bij uw doelgroep past. Neem contact op of vraag een offerte aan voor meer informatie.

Direct contact

Reclamefolders Den Haag

Wij kunnen uw folders drukken en uw reclamefolders verspreiden. Onze diensten richten zich met name op de regio Den Haag. Wekelijks bezorgen wij bij ruim 300.000 woningen. Dit wordt verzorgd door ons team van ruim 950 bezorgers.

reclamefolders verspreidingsgebied regio Den Haag

Wij verzorgen reclamefolders in Den Haag maar ook huis-aan-huisbladen zoals weekbladen en flyers. Regionaal maar ook landelijk verspreiden? Wij kunnen wij door middel van onze samenwerking met onze partners ook landelijk verspreiden.

Bij de verspreiding van reclamefolders in Den Haag zorgen wij ervoor dat kwaliteit altijd voorop staat. Wij hebben een team van controleurs in dienst die ervoor zorgen dat uw boodschap altijd aankomt.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze bezorging en zijn hier dagelijks mee bezig.

Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze bij reclamefolders verspreiden of de kosten daarvan? Heeft u een vragen over de verspreiding van reclamefolders in Den Haag of heeft u andere zaken die u met ons wilt bespreken?

Wij staan u graag te woord. Neem direct contact met ons op!

 

Een greep uit onze diensten:

reclamefolders verspreiding folderbezorger goedkoop folders drukken weekbladen bezorgen huis-aan-huis verspreider folders verspreiden goedkoop folders drukken reclamefolder verspreiding