E: info@reclamehaaglanden.nl

T: 070-3913913

Pakketservice

Nieuw binnen onze dienstverlening is onze pakketservice in de regio Den Haag en wijde omstreken. In samenwerking met Collect & Deliver bieden wij betrouwbare en snelle pakketservice diensten aan. Voor zowel particulieren als ondernemers zijn wij uw logistieke partner! U kunt bij ons rekenen op:

    • Landelijke verspreidingsmogelijkheden voor alle soorten pakketten;
    • Wij halen uw pakket naar wens gewoon op;
    • Eenvoudige en behulpzame online omgeving voor uw zendingen;
    • Wekelijkse overzichtelijke factuur;
    • Extra verzend- en bezorgopties ook voor het buitenland!

Profiteer van korting met onze pakketservice

In een handomdraai worden de pakketten tegen zeer concurrerende tarieven verzonden. U kunt hierbij profiteren van aantrekkelijke kortingen. Hoe meer pakketten u verzendt, hoe meer korting u kunt krijgen op het verzenden van pakketten. Via Collect & Deliver is het mogelijk om vanaf €4,50 excl. BTW pakketten te verzenden.

Online uw pakket volgen

Als u via het Collect & Deliver netwerk pakketten verstuurd, wordt het overzicht van uw pakketten bewaard. U kunt de status van het pakket zien door middel van track & trace en u kunt eventueel de gegevens van de klanten opslaan. Ook kan er een koppeling gemaakt worden met onze website en hoeft u nooit meer een zending handmatig in te voeren!

Heeft u vragen over de pakketservice? Neem gerust contact met ons op. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij horen uw wensen graag.

Neem contact op Offerte aanvraag