Over ons

Reclameverspreidingen Haaglanden is sinds 2002 actief als huis-aan-huis folderverspreider. Wij werken vanuit Den Haag voornamelijk in Zuid-Holland en Midden Nederland, maar zijn ook landelijk actief als huis-aan-huis verspreider met onze partner Axender.

Wij bieden onze klanten een hoge kwaliteit in bezorging doordat wij werken met meer dan 2.000 trouwe en gemotiveerde folderbezorgers. Samen met hun voorzien wij wekelijks bijna 800.000 woningen van weekbladen, folders en flyers.

Wij zien onze bezorgers 2 keer per week, omdat wij het drukwerk persoonlijk bij ze afleveren. Daarom is er een goede binding met onze medewerkers wat voor de hoge kwaliteit zorgt.

Afbeelding van reclameverspreiding Haaglanden voor verspreiding van reclamefolders
Dit is het logo van reclame verspreiding Haaglanden

Controle op kwaliteit: ons team kwaliteitsbeheer bewaakt

U wilt uw reclame verspreiden en daarbij een zo groot mogelijk dekkingsgebied aanspreken. Reclameverspreidingen Haaglanden verzorgt dit voor u. Onze afdeling kwaliteitsbeheer voert dagelijks telefonische controles uit en indien nodig wordt er een inspecteur ingezet.

Wij willen u de garantie bieden op een goede manier van folders verspreiden waarbij uw doelgroep ook goed bereikt wordt. Dat doen wij met natuurlijk betrouwbare folderbezorgers, maar ook denken wij met u mee. Wij kunnen voor u een doelgericht en specifiek verspreidingsplan opstellen waarin wij uw doelgroep bereiken. Er is meer mogelijk dan op het eerste zicht lijkt.

Reclameverspreidingen Haaglanden streeft altijd naar een zeer hoge verspreid kwaliteit en wij zetten ons altijd tot het uiterste voor u in. U kunt ons aanwenden voor reclamefolders bezorgen, flyers laten bezorgen, wijkbladen, samples, weekbladen bezorgen evenals weekkranten en andere vormen van drukwerk verspreiding.

Voor meer informatie over reclamefolders verspreiding en meer kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Voor al uw boodschappen

Doordat wij voor u een totaaloplossing willen zijn bekijken wij nauwkeurig uw wensen en proberen wij dat zo efficiënt mogelijk in te vullen. Van een mooie folder ontwerpen tot goedkoop folders drukken en aansluitend natuurlijk doelgerichte reclamefolders verspreiding. Wij bieden u ook de mogelijkheid om pakketten te laten verzenden. Wat uw boodschap dan ook is, wij zorgen dat die aankomt!

Reclameverspreidingen Haaglanden helpt u graag verder, denkt met u mee en zoekt altijd naar de beste oplossing. Wij bieden u hierbij een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en een zeer snelle bezorging. Neem contact op voor meer informatie over Reclameverspreidingen Haaglanden. Of als u gelijk snel een aanvraag in wilt dienen, dat kan natuurlijk ook. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ontwerp en drukwerk

Reclameverspreidingen Haaglanden is zich de laatste jaren tevens meer gaan inzetten in het bieden van een totaalservice. Naast ons werk als huis-aan-huis verspreider kunnen wij u bijstaan met reclamefolders ontwerpen en reclamefolders drukken. U kan voor voordelig drukwerk en alles wat daar bij komt kijken ook bij ons terecht. Hiermee besteed u alles bij één partij uit, wat natuurlijk in de kosten scheelt.

Wij werken nauw samen met verschillende partners die wij voor u zullen benaderen voor uw folder ontwerpen, uw flyers laten drukken, folders laten drukken enzovoort.

De mogelijkheden zijn wat dat betreft onbegrensd en dat geeft u gelijk een goed overzicht van alles met betrekking tot uw marketing. U besteed het uit bij Reclameverspreidingen Haaglanden en wij verzorgen voor u het plaatje van A tot Z.

Kunnen wij ook iets voor u betekenen?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Wil je bezorger worden?

Wij zijn op zoek naar jou!