E: info@reclamehaaglanden.nl

T: 070-3913913

Huis-aan-huis bladen verspreiden door Zuid Holland

huis-aan-huis verspreiderReclameverspreiding Haaglanden is uw huis-aan-huis verspreider. Vanuit Den Haag bezorgen wij folders, flyers, weekbladen, weekkranten en meer in een groot gedeelte van Zuid-Holland.  Eventueel ook daarbuiten indien dat gewenst is, hiervoor werken wij samen met Axender.

U wilt makkelijk en snel een enorme groep mensen bereiken met uw informatie of reclame?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Contact

Onze huis-aan-huis drukwerk verspreiding opties in Zuid -Holland

Als huis-aan-huis verspreider in Den Haag en omgeving bereiken wij wekelijks 300.000 brievenbussen met maar liefst 950 trouwe bezorgers die er voor zorgen dat uw reclamefolders op de juiste plek aankomen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij verschillende opties als huis-aan-huis verspreider.

reclamefolders Den Haag

U kunt kiezen wat voor u de beste manier is om uw gewenste publiek via huis-aan-huis verspreiding te bereiken.

  1. Reguliere verspreiding – Deze huisaanhuis verspreiding gebeurt samen met drukwerk van andere folders.
  2. Midweek verspreiding – Met deze huisaanhuis verspreiding zal uw drukwerk als bijlage in een weekblad meebezorgd worden.
  3. Separaat verspreiding – Uw drukwerk valt als enige product op de deurmat van uw doelgroep.

Als huis-aan-huis verspreider begrijpen wij goed dat het voor u lastig kan zijn om in te schatten hoe u het juiste publiek kunt bereiken.

Wij adviseren u graag en stellen met plezier een offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Reclameverspreidingen Haaglanden is uw huis-aan-huis verspreider, hoge kwaliteit tegen een scherp tarief.

Offerte aanvragen

Huis aan huis folders verspreiden op uw manier

Wilt u huis aan huis verspreiden geheel volgens uw wensen? Wij gaan hier graag met u over in gesprek. U zit bij ons niet gebonden aan vaste pakketten maar leveren maatwerk! U kunt al uw reclamewerk laten ontwerpen en laten drukken. Daarnaast regelen wij voor u de verspreiding.

Complete ontzorging, daar kunt u bij ons van op aan.

Wij vertellen u graag over al onze mogelijkheden als het gaat om onze huis-aan-huis totaalservices. U kunt hiervoor vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Tevens kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waarin wij u op voordelige wijze tegemoet komen in uw wensen.

Uw huis-aan-huis verspreider staat graag voor u klaar!