E: info@reclamehaaglanden.nl

T: 070-3913913

Huis-aan-huis verspreider

huis-aan-huis verspreiderReclameverspreiding Haaglanden is uw huis-aan-huis verspreider. Vanuit Den Haag bezorgen wij folders, flyers, weekbladen, weekkranten en meer in geheel Zuid-Holland.

Eventueel ook daarbuiten indien dat gewenst is, waarvoor wij samenwerken met Axender. U wilt makkelijk en snel een enorme groep mensen bereiken met uw informatie of reclame?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Contact

Onze verspreiding opties

Als huis-aan-huis verspreider bereiken wij wekelijks 300.000 brievenbussen met maar liefst 950 trouwe bezorgers die er voor zorgen dat uw verspreiding op de juiste plek aankomt. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij verschillende opties als huis-aan-huis verspreider.

U kunt kiezen wat voor u de beste manier is om uw gewenste publiek via huis-aan-huis verspreiding te bereiken.

  1. Reguliere verspreiding – Deze huisaanhuis verspreiding gebeurt samen met drukwerk van andere folders.
  2. Midweek verspreiding – Met deze huisaanhuis verspreiding zal uw drukwerk als bijlage in een weekblad meebezorgd worden.
  3. Separaat verspreiding – Uw drukwerk valt als enige product op de deurmat van uw doelgroep.

Als huis-aan-huis verspreider begrijpen wij goed dat het voor u lastig kan zijn om in te schatten hoe u het juiste publiek kunt bereiken. Wij adviseren u graag en stellen met plezier een offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Reclameverspreidingen Haaglanden is uw huis-aan-huis verspreider, hoge kwaliteit tegen een scherp tarief.

Offerte aanvragen

Huis aan huis verspreiden op uw manier

Wilt u huis aan huis verspreiden geheel volgens uw wensen? Wij gaan hier graag met u over in gesprek. U zit bij ons niet gebonden aan vaste pakketten maar leveren maatwerk! U kunt al uw reclamewerk laten ontwerpen en laten drukken. Daarnaast regelen wij voor u de verspreiding. Complete ontzorging, daar kunt u bij ons van op aan.

Wij vertellen u graag over al onze mogelijkheden als het gaat om onze huis-aan-huis totaalservices. U kunt hiervoor vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Tevens kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waarin wij u op voordelige wijze tegemoet komen in uw wensen.

Uw huis-aan-huis verspreider staat graag voor u klaar!