Folderbezorger in de regio Zuid-Holland

Folderbezorger: een flexibele en sportieve bijbaan

Werken als folderbezorger bij Reclameverspreidingen Haaglanden is een leuke en sportieve manier om geld te verdienen. Als jij 13 jaar of ouder bent en geld wilt bijverdienen, dan kun je bij ons komen werken.

Als folderbezorger kan bij jou in de stad of dorp, één of meerdere dagen in de week en op je eigen tijd. Het werken als bezorger is flexibel, leuk en zelfstandig plus je verdient altijd meer dan het minimumloon. Meld je nu aan via onze inschrijfformulier.

Afbeelding van reclameverspreiding Haaglanden met de verschillende kranten die worden geleverd
Logo van reguliere verspreiding van reclameverspreiding Haaglanden

Reguliere verspreiding

Huis aan huis bezorging van uw drukwerk te samen met andere folders. Dit is de meest voorkomende vorm van verspreiding. Klanten kiezen hiervoor vanwege het prijsvoordeel.

Logo van midweek verspreiding van reclameverspreiding Haaglanden

Midweekverspreiding

Huis aan Huis bezorging van uw drukwerk als bijlage in een weekblad. Bij deze vorm van verspreiding heeft u zeer hoge attentiewaarde vanwege de toegevoegde waarde van een Weekblad.

Wat verwachten we van jou als folderverspreider?

Je gaat goed om met de vrijheid die je tijdens het folders verspreiden hebt en je neemt je taak serieus. Jij zorgt ervoor dat merken hun producten kunnen aanbieden en dat mensen genoeg leesvoer bezitten. Jij zorgt er simpelweg voor dat zowel jij als bedrijven geld verdienen.

Wij zijn altijd opzoek naar bezorgers

Reclameverspreiding Haaglanden is altijd op zoek naar nieuwe reclame folderbezorgers. Wij zijn als folderverspreider verantwoordelijk voor het bezorgen van duizenden reclame-uitingen en er is dus werk genoeg. Den Haag is onze standplaats en daarbuiten zijn wij in de wijde omgeving actief. Je kunt werken vanuit elke regio.

Wees niet getreurd als we op dit moment geen plek hebben. We bellen je als er een plek vrij komt. Ook zijn we altijd op zoek naar folderbezorgers voor in de vakanties.

Wij maken het je lekker makkelijk, want je hoeft je enkel in te schrijven voor folderbezorger en wij nemen contact met jou op.

Kunnen wij ook iets voor u betekenen?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Wil je bezorger worden?

Wij zijn op zoek naar jou! 

Folders verspreiden in heel Zuid-Holland

Reclameverspreidingen Haaglanden doet voornamelijk aan huis-aan-huis verspreiding in Zuid-Holland. Hier onder vallen de volgende drukwerken:
• reclamefolders
• flyers
• weekbladen en kranten
• wijkbladen

Als bezorger krijg jij de verantwoordelijkheid over je eigen wijk of de dichtstbijzijnde wijk.

Reclameverspreidingen Haaglanden werkt voornamelijk als folderverspreider in Zuid-Holland. Waar jij dus ook woont, wij hebben altijd werk bij jou in de buurt.

Wil jij folders bezorgen in:

Wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder.

Afbeelding van reclameverspreiding haaglanden over de verschillende folder ie verspreid kunnen worden in de verschillende regio's