Folderbezorger in Voorburg

Folderbezorger: De flexibele bijbaan in Voorburg

 

Werken als folderbezorger bij Reclameverspreidingen Haaglanden is een leuke en sportieve manier om geld te verdienen. Als jij 13 jaar of ouder bent en geld wilt verdienen, dan kun je bij ons komen werken.

Momenteel zijn we opzoek naar flexibele en enthousiaste bezorgers die een of meerdere dagen in de week de reclamefolders kunnen bezorgen in de regio Voorburg. Werken bij Reclameverspreiding Haaglanden is leuk, makkelijk en flexibel. Daarnaast ben je zelfstandig bezig en verdien je altijd meer dan het minimumloon. Meld je nu aan via onze inschrijfformulier.

 

Afbeelding van reclameverspreiding Haaglanden met de verschillende kranten die worden geleverd
Logo van reguliere verspreiding van reclameverspreiding Haaglanden

Reguliere verspreiding

Huis aan huis bezorging van uw drukwerk te samen met andere folders. Dit is de meest voorkomende vorm van verspreiding. Klanten kiezen hiervoor vanwege het prijsvoordeel.

Logo van midweek verspreiding van reclameverspreiding Haaglanden

Midweekverspreiding

Huis aan Huis bezorging van uw drukwerk als bijlage in een weekblad. Bij deze vorm van verspreiding heeft u zeer hoge attentiewaarde vanwege de toegevoegde waarde van een Weekblad.

Wat verwachten we van jou als folderverspreider?

Je gaat goed om met de vrijheid die je tijdens het folders verspreiden hebt en je neemt je taak serieus. Jij zorgt ervoor dat merken hun producten kunnen aanbieden en dat mensen genoeg leesvoer bezitten. Jij zorgt er simpelweg voor dat zowel jij als bedrijven geld verdienen. Daarnaast woon je in Voorburg of omstreken.

Wij zijn opzoek naar bezorgers in Voorburg

Reclameverspreiding Haaglanden is altijd op zoek naar nieuwe reclame folderbezorgers. Wij zijn als folderverspreider verantwoordelijk voor het bezorgen van duizenden reclame-uitingen en er is dus werk genoeg. Den Haag is onze standplaats en daarbuiten zijn wij in de wijde omgeving actief. Je kan dus gewoon folders bezorgen in Voorburg en omstreken.

Als je bent ingeschreven dan bellen wij je als er een plek is voor reguliere bezorging. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar folderbezorgers voor in de vakanties.

Wij maken het je lekker makkelijk, want je hoeft je enkel in te schrijven voor folderbezorger en wij nemen contact met jou op. Meld je snel en makkelijk hieronder aan

 

Kunnen wij ook iets voor u betekenen?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Wil je bezorger worden?

Wij zijn op zoek naar jou!