Folderbezorger in Gouda

Folderbezorger: De flexibele bijbaan in Gouda 

Ben jij opzoek naar een leuke en sportieve baan in de regio van Gouda? Dan is een flexibele baan als reclame folder bezorger misschien wel iets voor jou. Je moet echter wel ouder dan 13 jaar zijn en geld willen verdienen. Ben jij dit solliciteer dan snel.

Momenteel zijn we hard opzoek naar nieuwe bezorgers in de regio van Gouda die 1 of meerdere dagen willen werken. Het werken bij Reclameverspreiding Haaglanden heeft vele voordelen. Een van deze voordelen is dat je heel flexibel bent in de uren die je werken en daarnaast krijg je ook altijd meer dan het minimumloon. 

Ben jij de nieuwe bezoeker die wij zoeken? Meld je dan snel aan voordat het te laat is! 

Afbeelding van reclameverspreiding Haaglanden met de verschillende kranten die worden geleverd
Logo van reguliere verspreiding van reclameverspreiding Haaglanden

Reguliere verspreiding

Huis aan huis bezorging van uw drukwerk te samen met andere folders. Dit is de meest voorkomende vorm van verspreiding. Klanten kiezen hiervoor vanwege het prijsvoordeel.

Logo van midweek verspreiding van reclameverspreiding Haaglanden

Midweekverspreiding

Huis aan Huis bezorging van uw drukwerk als bijlage in een weekblad. Bij deze vorm van verspreiding heeft u zeer hoge attentiewaarde vanwege de toegevoegde waarde van een Weekblad.

Wat verwachten we van jou als folderverspreider?

Allemaal leuk en aardig alle voordelen die jullie hebben, maar wat wordt er van mij verwacht? Wij verwachten van jou dat je goed om kan gaan met vrijheid die je tijdens het folders verspreiden hebt en je neemt je taak serieus. Jij zorgt ervoor dat merken hun producten kunnen aanbieden en dat mensen genoeg tijdschriften en folders bezitten. Jij zorgt er simpelweg voor dat zowel jij als bedrijven geld verdienen.

Wij zijn opzoek naar bezorgers in Gouda 

Reclameverspreiding Haaglanden is altijd op zoek naar nieuwe reclame folderbezorgers. Wij zijn als folderverspreider verantwoordelijk voor het bezorgen van duizenden reclame-uitingen en er is dus werk genoeg. Den Haag is onze standplaats en daarbuiten zijn wij in de wijde omgeving actief. Je kan dus gewoon werken in Gouda.

Als je bent ingeschreven dan bellen wij je als er een plek is voor reguliere bezorging. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar folderbezorgers voor in de vakanties.

Wij maken het je lekker makkelijk, want je hoeft je enkel in te schrijven voor folderbezorger en wij nemen contact met jou op. Meld je snel en makkelijk hieronder aan

 

Kunnen wij ook iets voor u betekenen?

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Wil je bezorger worden?

Wij zijn op zoek naar jou!